На Львівщині дозволили роботу дитсадків, - ОВА

дитсадок
ілюстративне фото, з архіву редакції

Дошкільні навчальні заклади на Львівщині вже можуть відновлювати роботу. Керівники дитсадків можуть самотужки ухвалювати рішення щодо освітнього процесу, себто очний, дистанційний чи у змішаному форматі.

Про це повідомили у департаменті освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації 23 березня.

Очільник області Максим Козицький водночас додає, що діток, які є вимушеними переселенцями, можуть зараховувати до закладів першочергово.

Для цього необхідно одному із батьків написати заяву, надавши копію свідоцтва про народження та медичну довідку. Під час подання заяви про зарахування дитини до ЗДО один з батьків або інший законний представник дитини повинен пред’явити оригінал документа, який підтверджує право на першочергове зарахування дитини, та зазначити його реквізити у заяві.

До слова, з 14 березня для дітей віком від трьох до шести років доступна платформа із відеозаняттями дитячий онлайн-садок НУМО. Прєкт створили Міністерство освіти і науки спільно з ЮНІСЕФ, щоб зайняти дітей пізнавальними та розвивальними активностями. Відеоматеріали доступні на YouTube-каналах МОН та ЮНІСЕФ і на платформі MEGOGO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: