Сирійці не охоче погоджуються воювати проти України: схоже, план путіна знову провалиться

egtghbau8aeoxpv_650x410
Ілюстративне фото. Джерело: bisimi

До війни проти України російське військове командування планує залучити й сирійців. Найманців вербують та пропонують грошову винагороду, та більшість не готові ризикувати життям у боях із ЗСУ.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, зазначаючи, що Сирія провалює план залучення бойовиків, воюючи на боці рф проти України

Там розповіли, що на зустрічі генерала зс росії Олександра Журавльова, який за сумісництвом виконує функції командувача росугрупування в південних провінціях Сирії, із командувачем восьмої бригади провінції Дера полковником Насімом Абу Іррою, Журавльов наказав останньому сформувати та надати список прізвищ бойовиків з його підрозділів на війну.

Та Сирійський полковник утримався від будь-якої відповіді. Зустріч відбулась 22 березня.

Абу Ірра пообіцяв вийти на зв’язок після консультацій «з іншими представниками керівного складу 8-бригади». Поки попередні обіцянки сирійської влади про системне постачання найманців для російської армії не виконуються.

Обіцяну «легку прогулянку» змінили повідомлення про запеклі бої та високі втрати росіян. Більшість сирійських військових не готові ризикувати своїм життям заради примарного грошового забезпечення.Відомо, що наразі російські оперативники також намагаються домовитись про вербовку найманців зі складу 16 бригади Сирійської Арабської Республіки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: