Залишився тільки Лавров: у публічному просторі рф не з'являються двоє ключових посадовців

sergei_shoigu_i_valerii_gerasimov-d0ts9s9z-1517511343
Зліва - Шойгу, біля нього - Герасимов. Фото: Дмитра Азарова (ілюстративне)

Майже два тижні на жодному із протокольних засідань чи у федеральних етерах російських телекалів не з'являються двоє важливих фігурантів силового блоку рф - міністр оборони сергій шойгу та начальник Генштабу зс країни-агресорки валерій герасимов.

Це зауважив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк у середу, 23 березня.

Водночас, каже він, не з'являються й важливі протокольні заяви від їхніх імен. Це стосується й очільників спецслужб, таких як Миколи Патрушева, Олександра Бортникова та Сергія Наришкіна.

«Гучніше, ніж зазвичай, мовчать економіки – прем'єр Мішустін, глава ЦБ Набіуллина, міністр Решетников, - додає Подоляк. - Словом, усі намертво зникли навіть із публичного протокольного простору».

І зазначає, що залишився тільки рупор кремля Сергій Лавров, який намагається довести, що якщо росія не вбиватиме цивільних українців, то Європа може замислити щось недобре.

«Цікава тиша…», - констатує радник глави ОПУ.

Нагадуємо, напередодні російські ЗМІ повідомили про зникнення міністра оборони рф шойгу, мовляв, востаннє у публічному просторі його помітили ще 11 березня. Відповідно, його не видно 12 днів із 28-ми, поки триває війна в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: