Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко отримав наскрізне поранення

f6e474652a71def9da02fe23e9496d32

Російські окупанти поранили кореспондента ТСН Андрія Цаплієнка. Знімальна група потрапила під обстріл, коли виконувала редакційне завдання на Чернігівщині.

Про це повідомляє медіа "1+1".

Там Андрій Цаплієнко готував матеріал про проведення гуманітарного коридору до Чернігова. Рашисти спершу запустили безпілотник, а через 15 хвилин обстріляли колону з цивільними, де також перебували іноземні журналісти та знімальна група ТСН, зі "Смерчів", артилерії 122-міліметрового калібру, міномета та танка. Обстріл тривав щонайменше півтори години.

В Андрія - осколкове поранення. Коли нашій знімальній групі вдалося дістатися до безпечного місця, йому надали першу медичну допомогу. Лікарі кажуть, що Андрію пощастило і зараз його життю ніщо не загрожує. Сам він сподівається якомога швидше одужати і повернутися до роботи.

Андрій Цаплієнко - військовий кореспондент. Працював у гарячих точках по всьому світу. І від саамого початку повномасштабного вторгнення Росії висвітлював усе, що відбувається в Україні.

«Ну шо, іду сам. Лікарі, які займалися мною під час першої допомоги сказали, що я просто народився в сорочці, і я реально народився в сорочці, бо якби трохи нижче, чи трохи вище, пройшов цей осколок, я не знаю, напевно, я б тут не сидів, не стояв і не говорив. Ну, а так, усе нормально. Наскрізне, як то кажуть», - каже Андрій.

Фото: ТСН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: