Що відомо про ракетні удари по Львову: терміновий брифінг голови Львівської ОВА Максима Козицького та мера Андрія Садового

Screenshot_51

Голова Львівської ОВА Максим Козицький та мер Львова Андрій Садовий дали терміновий брифінг і разом з журналістами спустилися до бомбосховища - повітряна тривога.

Сьогодні було два попадання по об'єктах критичної інфраструктури. Один - в нафтобазу в самому місті Львові, в житловому кварталі. Другий - по об'єкту оборонної структури, по заводу, який знаходиться також у житловому масиві. По кожному було завдано по два удари. За медичною допомогою звернулися 5 осіб. Загиблих, на щастя, немає.

Про це сказав голова Львівської ОВА Максим Козицький під час термінового брифінгу 26 березня.

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що це вже другий удар по місту за останній тиждень. Руйнування досить серйозні. Ударною хвилею пошкоджені школи, садочок.

Він підкреслив, що ще до 25 числа з міста були виведені всі мілітарні об`єкти, тому удари агресор наносить суто по мирному населенню.

Андрій Садовий вважає, що своїми ударами агресор передав "вітання" Байдену, який знаходиться зараз у Польщі - за 70 км від Львова.

Увесь світ повинен зрозуміти, що ми не знаємо, які подальші цілі ракет, випущених з Севастополя. Всі міста України - в однаковому положенні. Чим скоріше отримаємо засоби ППО - тим більше безпечніше, -додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: