Після мітингу у Славутичі є поранені, але мера окупанти відпустили

2b39c44-slavutych690

Один житель Славутича отримав поранення під час мітингу проти окупантів, на якому російські військові стріляли у повітря та кидали світлошумові гранати в людей, також є поранені серед територіальної оборони, але мера міста окупанти відпустили.

Про це повідомив місцевий громадський активіст Тимур у коментарі "Українській правді"

"Зараз є один поранений. Мабуть, він отримав поранення осколком гранати. Так як я бачив, то поранення у нижню частину тіла. Його наразі забрали до лікарні. Є поранені серед територіальної оборони", - сказав Тимур.

Місцевий активіст також розповів, що мер міста Юрій Фомічев наразі не у полоні – з 10 до 11 години він був з людьми біля лікарні.

"Виходив міський голова. Він не в полоні. Мабуть, він був у полоні, але, ймовірно, його відпустили. З 10 до 11 години він стояв на перехресті біля міської лікарні, куди люди відігнали всіх цих російських військових, і говорив з людьми, розказував, яка ситуація міста. Він не в полоні, це точно достовірна інформація. Він розповів, що доведеться комунікувати з окупантами".

Люди відтіснили окупантів на околицю міста і планують їх далі виганяти. Загарбники сказали, що вони лиш перевірять, чи є зброя у військовій частині і поліції і нібито підуть. Але люди їм не вірять, відганяють. Поліції і тероборони уже у місті немає. Але люди стоять і будуть стояти. Місто ніхто не здає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: