Жодна країна світу не визнає так звані "референдуми" на Донбасі, проведені росією – МЗС

4e652f1-gettyimages-1238297420--1-

Міністерство закордонних справ переконане, що міжнародна спільнота не визнає результати так званого "референдуму ЛНР" про входження до складу рф.

"російська федерація не полишає спроб підірвати суверенітет та територіальну цілісність України. Будь-які фейкові референдуми на тимчасово окупованих територіях є юридично нікчемними та не матимуть правових наслідків. Жодна країна світу не визнає насильницьку зміну міжнародно визнаних кордонів нашої держави. Натомість, Росія отримає іще більш рішучу відповідь міжнародної спільноти, яка пришвидшить її падіння в прірві глобальної ізоляції", - сказав речник МЗС Олег Ніколенко у коментарі "Українській правді".

російська влада, насамперед президент рф Володимир Путін, домагається від України визнання статусу так званих "ДНР" і "ЛНР" як окремих незалежних від України територій.

Ватажок російського незаконного формування так званої "ЛНР" Леонід Пасічник заявив, що не забаром серед жителів окупованих територій проведуть "референдум" під дулами аватоматів про входження до складу РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: