Рабінович оголосив про призупинення дії ОПЗЖ

1491307444-2259-vadim-rabinovich-foto-press-slujbyi-za-jittya-1
Вадим Рабінович. Світлина: ОПЗЖ

Партія «Опозиційна платформа ㅡ За життя» (ОПЗЖ) призупиняє свою дію. Раніше її діяльність зупинила Рада нацбезпеки України (РНБО).

Про це сказано в заяві на сайті партії від імені співголови Вадима Рабіновича.

«Партія будувалася, як партія миру. Але зараз миру немає. Дія партії призупинена. Війна змінює все. Світ до 24 лютого і після ㅡ це два різні світи. Сьогодні ми зобов'язані забути про рейтинги та будь-які партійні інтереси. Сьогодні важливий лише мир. Усі вузькопартійні інтереси потрібно забути. Усі суперечки припинені», ㅡ заявив Рабінович, закликавши усіх долучитись до приближення миру в Україні.

Він також додає, що з третього лютого нинішнього року перебуває в Ізраїлі, мовляв на запрошення парламенту з метою зустрічі із парламентарями. Окрім цього, Рабінович ще дуже кволий після хвороби та операції.

«З першого дня воєнних дій ㅡ у контакті із посольством України! Роблю все, що можу! Думаю, що посол України краще може розповісти про мої дії у цій ситуації. Не маючи змоги бути сьогодні в Україні, я намагаюся бути корисним там, де зараз перебуваю», ㅡ йдеться у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: