На Київщині затримали чоловіка, який погрожував розстріляти поліцейських

8e3cf50-277462235-5528560633821920-545031601740694196-n

На Київщині затримали 57-річного киянина, який разом з 20-ма посіпаками погрожував з автоматів розстріляти поліцейських.

Про це повідомляє Нацполіція.

Співробітники столичного Управління патрульної поліції під час несення служби зупинили автомобіль Audi Q7, за кермом якого перебувала 52-річна киянка. При перевірці документів на авто поліцейські виявили ознаки підробки. Після чого жінка здійснила телефонний дзвінок. Невдовзі на місце події приїхав чоловік водійки та ще чотири автомобілі з більш як 20-ма невстановленими особами, озброєними автоматами.

Невідомі оточили поліцейських та спрямували на них зброю, привівши її у бойову готовність. Чоловік киянки почав висловлюватися у бік патрульних нецензурною лайкою, звинувачуючи у безпідставній зупинці дружини, а згодом дав вказівку невідомим з автоматами відібрати зброю у патрульних.

Встановлено, що керував та давав злочинні вказівки невідомим 57-річний мешканець столиці. Після інциденту зловмисники направились до міста Бровари, Київської області.

Правоохоронці провели обшуки у приміщенні, де перебували нападники, та у їхніх автомобілях. 57-річному чоловікові оголошено про підозру.

Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку — довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: