"Усіх “диванних” експертів, які розповідають, як треба воювати і на яких умовах здобувати мир, запрошуємо до лав Збройних сил", - генерал-майор Ковальчук

Screenshot_84

Командувач військ оперативного командування "Південь" генерал-майор Андрій Ковальчук написав звернення до українців, а також "диванних експертів", які знають як воювати.

Понад місяць Збройні Сили України разом з іншими складовими силами оборони, усім українським народом ведуть боротьбу з окупантом, захищаючи нашу Батьківщину, нашу незалежність, свободу та мирне майбутнє. Ми усі разом об’єдналися в єдиному прагненні з єдиною метою – перемогти ворога та закінчити війну.

Тридцять п’яту добу наші військовослужбовці демонструють силу, професійність і самовідданість в боротьбі з однією з провідних армій світу. Українські захисники чинять гідний опір окупанту, нищівно палить їхню військову техніку, збиває ракети та літаки, які знищують цивільну інфраструктуру наших населених пунктів. Весь світ пишається національним спротивом українців та підтримує нас у цій нелегкій боротьбі за право самим вирішувати своє майбутнє та подальшу долю нашої країни.

Україна та її Збройні сили, захищаючи від російської навали кордони Європи, показали свою здатність гідно тримати потужний військовий удар, а також довели свою готовність стати повноцінним членом Північноатлантичного Альянсу. Попри політичні рішення держав-членів НАТО, наша мета – приєднання до країн-членів Європейського Союзу, а також захист власних національних інтересів, розвиток незалежності та створення міцної держави.
Жорстка боротьба триває і триватиме до нашої остаточної перемоги. Кожен з нас на своєму місці робить все, що може, заради єдиної мети – перемоги. Єдність силових структур, влади і народу – це основа нашої стійкості та запорука мирного майбутнього України.

Дякую кожному військовослужбовцю, кожному українцю, представникам політико-дипломатичного корпусу держави, всім, хто стійко бореться та не здається, всім, хто наближає нашу Перемогу!

А усіх “диванних” експертів, які розповідають, як треба воювати і на яких умовах здобувати мир, запрошуємо до лав Збройних сил та Територіальної оборони України.

Найтемніша ніч закінчується світанком. Наші військовослужбовці – захисники світу і світла. За нами правда. Ми на своїй землі. Ми вистоїмо і переможемо!
Нехай Бог укріпить сили нашого народу!

Слава Героям! Разом і до Перемоги!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: