Україна буде боротися, щоб на нашій землі не залишилось жодної потвори, - Зеленський

Screenshot_103

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти через надмір зла і жагу до руйнувань втрачають людську подобу і нагадують пекельних потвор.

Про це він сказав у своєму зверненні увечері 31 березня.

“Увесь цей березень і п'ять днів лютого загарбники намагаються увірватися й закріпитися в нашому домі з різних сторін – із землі, з неба, з моря. Лізуть, летять, пливуть... У них стільки зла, стільки жаги до руйнування, що це нагадує не людей, а щось потойбічне. Якихось потвор, які спалюють і грабують, нападають і намагаються вбити. Якихось пекельних химер”, - зауважив український Президент. 

Однак, за словами Зеленського, на своїй землі українським воїнам допомагає все — і сама земля, і річки, і кожна людина, навіть та, від кого не очікував раніше. Саме це дозволяє протистояти ворогові значно довше, ніж сподівалися окупанти. 

“Вони говорили – три або пʼять днів. Вони думали, що їм цього вистачить, щоб захопити всю нашу державу. А вже 36. І ми стоїмо. І будемо боротися далі. До кінця. Стільки, скільки вистачить сил. Стільки, скільки буде можливостей. Щоб жодної потвори на нашій землі не залишилося”, - наголосив глава держави, зазначивши, що химери повинні бути рідні та добрі — як архітектурні елементи на Будинку з химерами, в якому розташований Офіс президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: