окупанти вп'яте обстріляли будинок на Луганщині, а загиблих змушені ховати у дворах

medium (1)
Фото: Сергій Гайдай

На Луганщині залишається критичною ситуація із російським вторгненням. окупанти продовжують обстріли міст та штурмують область, хоч і зазначають невдач.

Про це п'ятого квітня повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Він показав житловий будинок у Сєвєродонецьку, по якому вже вп'яте відкрили вогонь росіяни.

«Це той самий будинок, в який росіяни влучали тричі за тиждень – звичайна панельна п’ятиповерхівка, де вже майже ніхто не залишився, бо більша частина квартир стала непридатною для життя, а в під’їздах відсутні прольоти, подекуди немає верхніх поверхів. Але ж російській армії все одно, куди стріляти. Треба використати снаряди. А якщо по військовим ЗСУ не влучити – бий по мирному населенню. Так от, полум’я охопило цей будинок вчетверте та вп’яте. Спочатку палали три квартири на третьому поверсі, згодом – одна на п’ятому», - розповів Гайдай.

Фото: Сергій Гайдай

І додав, що четвертого квітня поблизу Новотошківського, Нижнього, Попасної та Рубіжного росіяни спробували піти на штурм, але вимушені були відійти на зайняті позиції.

Загалом на Луганщині та Донеччині відбито сім атак ворога. Українські захисники знищили сім танків, вісім одиниць броньованої техніки та три артилерійські системи противника.

Водночас у Рубіжному хоронять загиблих просто у дворах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: