Український NFT-проєкт “Мамо, я бачу війну” шукає митців для створення найбільшого в світі колажу про війну в Україні

275581790_3246895898874027_3883589609945437005_n

Проєкт «Мамо, я бачу війну» оголосив про пошук митців, дизайнерів, художників для створення найбільшого в світі маніфест колажу з дитячих малюнків про війну в Україні. У межах проекту вже зібрано понад 10 000 малюнків з різних куточків України та світу. Колаж буде виставлений на благодійному аукціоні на NFT маркетплейсі. Кошти від продажу колажу будуть перераховані у фонд для допомоги дітям, які постраждали від війни.

“Тисячі дітей вже намалювали свої власні історії: вони складні, емоційні, відверті, але по-дитячому щирі. Кожен бачить війну по-своєму, маленькими фрагментами з різних регіонів, але з фрагментів, як правило, складаються цілісні картини. Саме це ми хочемо зробити: зібрати окремі історії і поєднати їх в одному маніфесті – найбільшому в світі колажі про війну в Україні. Закликаємо долучатись українських та іноземних митців, які мають ідеї щодо втілення цього масштабного проекту”, – зазначає Данило Цьвок, співорганізатор проєкту “Мамо, я бачу війну”.

Всіх охочих долучитись до створення колажу ініціатори проекту просять звертатись за контактом [email protected], із темою листа “Створення колажу”.

Проєкт “Мамо, я бачу війну” реалізують ГО “Лабораторія первинного розміщення токенів. Україна”, Український фонд стартапів, агенція публічних комунікацій Perfect PR, компанія TA Ventures, ГО “Меморіал імені Василя Стуса”, Навчально-науковим інститутом права Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Ініціатори проєкту закликають долучатись представників креативного  та цифрового секторів України, стартап компанії, представників венчурних компаній та інвестиційних фондів.

Офіційні майданчики проєкту: сайт, Facebook, Telegram, Instagram

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: