Мешканців Сходу України просять негайно евакуюватись перед початком нового наступу росіян

верещук

Людей, які мешкають на Донеччині, Луганщині та Харківщині, просять виїхати із населених пунктів, поки ще є така можливість. рф готує масштабний наступ на Схід України і вже після цього, навряд чи комусь вдасться втекти з-під обстрілів.

Про це наголосила Віцепрем’єр-міністерка України з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук в етері телемарафону у середу, шостого квітня.

«Це потрібно зараз, бо потім люди опиняться під вогнем і загрозою загибелі. Вони нічого не зможуть вдіяти проти цього, і ми не зможемо допомогти. Бо зупинити вогонь буде практично неможливо. Потрібно евакуюватися, поки ще є така можливість. Наразі вона ще є», - пояснила вона.

Нагадуємо, У Генштабі ЗСУ наголошують, що російські окупаційні війська планують захопити Схід України, тому варто готуватись до масштабних боїв. У планах ворога, зокрема, Донецьк, Луганськ, Харків, Маріуполь.

Начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай зазначив сьогодні, що ймовірний наступ очікують через три-чотири дні і також просить мешканців евакуйовуватись якомога швидше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: