Окупанти продовжують обстрілювати Харків: є поранені та загиблі

_123461840_279da572-8d5f-4666-9470-bd73ac8ee8cc
Харків після ракетного удару окупантів. Фото: Антон Геращенко/Telegram

Сьогодні окупанти знову із артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру та житлові будинки Харкова.

На жаль, у Харкові та районі 14 постраждалих, 1 жінка загинула. Декілька хвилин тому відбувся ракетний удар по одному з районів міста, повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Кілька днів тому росіяни обстріляли Слобідський район. Відвідав сьогодні одну із сімей. Медики щодня борються за життя харків'ян та надають всю необхідну медичну допомогу, дуже за це вдячні

«Продовжуємо займатися гуманітарною допомогою для жителів Харківщини, для нашої армії. Щодня наші партнери з різних країн, областей України, народні депутати, волонтери працюють для спільної перемоги. Лише сьогодні передали чергову партію тепловізорів та іншого приладдя для бійців на передовій», — пише Синєгубов.

Ізюмський напрямок залишається критичною точкою. Ворог буде намагатися перекинути туди велику кількість своєї техніки, яку ЗСУ, знищують щодня. Також у сьогодні у Харківському районі сили спеціальних операцій ЗСУ знищили одну із ворожих установок «Град» разом з екіпажем.

Очільник області наголосив, що підстав для евакуації жителів Харкова немає, але вона продовжується з міста Лозова та Барвінкове.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: