росіяни зізнаються, що б'ють по мирному населенню та називають цю війну пеклом для себе (відео)

рф
фото ілюстративне

Російські окупанти так «вигрібають» від українських військових, що називають цю війну пеклом для себе.

Про це йдеться у перехоплених СБУ розмовах окупантів.

«В первые два дня только с нашей бригады 500 человек по кусочкам, в пакетах привезли. Мы огромные потери несем, огромнейшие. В плен много берут. Но я снайпер, мне в плен нельзя сдаваться… Мы по мирным бъем», - розповідає окупант у телефонній розмові зі своєю знайомою.

На перехоплених плівках СБУ чути, як загарбник скаржиться на своє керівництво і говорить, що про них навіть не згадують: «Про меня здесь совсем забыли, вообще. Они недели 2 все думали, что мы уже погибли, а мы ездили «Грады» охранять».

Зараз окупанти засіли в одному із українських сіл і чекають ротації: щоб по приїзду в РФ одразу написати заяву на звільнення.

«Сейчас мы дом заняли, тут гражданские раньше жили. Мы их выгнали нахй, сидим тут как дурачки, бл. Мы просто сидим и ждем, никто ничего не делает. Просто деревню оккупировали, пьяные пид*расы. Приезжаю и сразу увольняюсь, если вернусь», - резюмує загарбник.

«Если» - вірне уточнення… Але навіть якщо окупант повернеться живим, його злочини задокументовані і правосуддя чекатиме на нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: