Ізюм та Маріуполь: окупанти зосереджують свої війська

274733515_262892476023838_5252638565833603891_n
війна

Нині головні зусилля російські окупаційн війська зосередили на захопленні Маріуполя, а також веденні наступу у районі Ізюма на Харківщині та прориві оборони на Донбасі.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ вранці восьмого квітня.

Там кажуть, що на Південнобузькому напрямку ворог намагається не допустити просування наших військ.

В тимчасово зайнятому місті Ізюм представники так званої «ДНР» виконують функції місцевої «поліції», здійснюють незаконну перевірку документів, обшуки осіб та приміщень місцевого населення.

Підрозділи окупаційних військ зосереджують зусилля на взятті під контроль населених пунктів Попасна, Рубіжне та встановленні контролю над містом Маріуполь. Продовжують ведення штурмових дій на більшості напрямків.

Ворог не перестає завдавати авіаційних ударів та вести обстріли цивільної інфраструктури, зокрема й із застосуванням реактивних систем залпового вогню. Т

аку діяльність зафіксовано в районах населених пунктів Кремінна, Сєверодонецьк, Новотошківське, Попасна, Новозванівка, Суха Балка, Новоселівка Друга, Степне, Троїцьке, Новобахмутівка, Мар’їнка та Солодке.В районах населених пунктів Рубіжне, Попасна, Нижнє, Новотошківське, Золоте та Борівське окупанти намагалися здійснювати штурмові дії, успіху не мали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: