Ще чотири компанії наклали санкції проти рф

У Міністерстві цифрової трансформації оновили список нових санкцій проти країни-агресорки рф. Ще кілька технологічних компаній вирішили вийти із ринку росії за минулу добу.

Про це повідомив очільник відомства Михайло Федоров у п'ятницю, восьмого квітня.

Нові санкції проти росії:

• Coupa Software Incorporated припинив бізнес у рф.

Розробник технологічної платформи для управління бізнес-витратами Coupa призупинив діяльність у росії та припинив обслуговування партнерів, які перебувають під санкціями. Компанія призупинила відносини з російськими посередниками та вжила додаткових заходів, щоб підприємства, відрізані від SWIFT або інших платіжних мереж, не могли використовувати Coupa для зв'язку з фінансовими ринками.

• 1Password припиняють створення нових облікових записів у рф, а також прийом платежів у наявних клієнтів.

Наприкінці поточного розрахункового періоду відповідні облікові записи стануть доступними лише для читання. Клієнти можуть продовжувати переглядати та експортувати все в своєму обліковому записі, але більше не можуть додавати чи редагувати елементи.

1Password — це менеджер паролів, розроблений AgileBits Inc. Він забезпечує місце для зберігання різними паролями, ліцензіями ПЗ та іншої конфіденційної інформації у віртуальному сховищі.

• Стрімінговий сервіс Spotify повністю зупиняє роботу в рф з 11 квітня — це означає, що більше не можна буде скористатися сервісами на сайті та в застосунку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: