Весняний must have для догляду за волоссям

shutterstock_1484979908

Після зимових перепадів температур волосся, як правило, стає ослабленим і потребує особливого догляду з достатньою кількістю живильних компонентів. Нестача необхідних вітамінів та мінералів спричиняє випадіння, пошкодження структури стрижнів, лущення і тьмяність. Тож навесні важливо забезпечувати комплексне відновлення за допомогою збалансованого раціону та використання спеціальних косметичних засобів, які сприятимуть збереженню краси вашого волосся.

Базові етапи догляду

Перший етап весняного догляду полягає у виборі дбайливого засобу для миття волосся та шкіри голови. Варто звернути увагу на безсульфатні шампуні, які не місять токсичних речовин для піноутворення та очищення від себуму й забруднень. Натомість ці засоби містять у складі протеїни, рослинні олії та екстракти, що інтенсивно зволожують, збагачують цінними мікроелементами від коренів до кінчиків та сприяють регенерації структури стрижнів.

Другий етап — зволоження та живлення за допомогою бальзамів-ополіскувачів, кондиціонерів, сироваток і масок. Важливо вибирати продукти для першого та другого етапу одного й того самого бренду, оскільки вони містять комплекс корисних речовин, що взаємодоповнюють одне одного. Наприклад, Inebrya має професійну лінійку Ice Cream з кератином і церамідами, що ефективно доглядає за ослабленим після зими волоссям.

 

SOS-процедури

Щоб швидко покращити стан волосся після виснажливих холодів та сухості опалювального сезону, варто спробувати спеціальні ампули чи флюїди, що реконструюють структуру стрижнів, нормалізують гідроліпідний баланс, пробуджують неактивні фолікули.

Крім того, для кожного типу волосся можна знайти особливий рятівний продукт:

  • для сухого — двофазний спрей-кондиціонер на основі гідролізованого кератину;
  • для жирного — себорегулювальний шампунь з екстрактом оливи та берези;
  • для кучерявого — флюїд для створення м’яких та акуратних локонів;
  • для пошкодженого — маска для глибокого відновлення з олією ши;
  • для фарбованого — незмивна сироватка з мікрочастинками рубіна, діаманта й золота.

До речі, для безпечного фарбування та подальшого догляду теж є низка продуктів, на які варто звернути увагу.

Must have для оновлення та захисту кольору

Весна — час оновлення, коли ми особливо потребуємо позитивних змін. Можна почати з удосконалення стилю та пофарбувати волосся в новий колір. Для цього варто обирати безпечні продукти, зокрема перманентну крем-фарбу з олією насіння льону та концентратом алое вера. Щоб освіжити зачіску, спробуйте нову техніку фарбування: омбре, балаяж, брондування тощо.

Захистити наявний відтінок допоможуть спеціальні доглядальні маски, що запобігають вимиванню кольору, негативному впливу вільних радикалів, роблять волосся м’яким і сяйливим. Якщо у вас блонд, світло-русий відтінок чи сивина, для нейтралізації жовтизни підійде поживна тонувальна маска з фіолетовими пігментами, екстрактом винограду та протеїнами шовку.

Розквітайте, як природа навесні, з ефективними засобами для догляду за волоссям!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: