На Чернігівщині облаштовують тимчасово переправи

277773394_513167643928534_465448750498020835_n

У Чернігівській області, яка також постраждала від дій російських окупантів, опікуються питанням відновлення інфраструктури.

Нині працюють над влаштуванням тимчасових переправ на дорогах, повідомив перший заступник голови «Укравтодору» Андрій Івко.

«Працюємо над відбудовою критично важливих логістичних маршрутів. Нині проведено обстеження мостів поблизу Чернігова, і впродовж цього тижня плануємо звести дві переправи. Сьогодні розпочинаємо влаштування тимчасових переправ на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів біля сіл Смолин та Якубівка. За 3 дні плануємо завершити зводити першу і ще за 7 – наступну. Далі будемо працювати на дорозі Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем'яч біля села Киселівк», - йдеться в повідомленні.

З часу деокупації регіону дорожники вже встигли відновити тимчасовий міст на дорозі Р-83 у місті Сосновськ та понтонну переправу у с. Політрудня на дорозі Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка.Також розпочало генеральне прибирання основного маршруту до столиці – траси М-01 Київ – Чернігів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: