Закривавлену іграшку з Краматорська передадуть до ООН як доказ воєнних злочинів рф

cbd5062992a8e128041a9f6ce16c75a8

Закривавлену дитячу іграшку із залізничного вокзалу в місті Краматорську, який обстріляли російські окупанти, передадуть до представництва ООН, щоб зафіксувати цей жахливий воєнний злочин, скоєний проти мирного населення України.

Про це у неділю, 10 квітня, повідомив на своїй Facebook-сторінці заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

“Фотографія цієї дитячої іграшки облетіла весь світ. Вона стала сумним символом жахливої катастрофи, яку влаштував рашистський мерзотний режим на вокзалі у Краматорську”, - написав він у підписі до опублікованого відео.  https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBilosh%2Fvideos%2F346108884009981%2F&show_text=false&width=265&t=0

На знятих кадрах командир підрозділу патрульної поліції Краматорськ-Слов’янськ Олександр Малиш та співробітник Краматорського РУП Богдан Голощапов вилучають м’яку іграшку, на якій залишилися плями крові жертви обстрілу. 

Пакет із доказом звірств російських окупантів буде передано до представництва ООН. 

“Нехай ця іграшка нагадує їм у їх роботі про всі ті долі українських дітей, які були знищені ракетами і бомбами рашистів”, - написав Білошицький.

Нагадаємо, російські окупанти 8 квітня завhttps://dyvys.info/2022/04/08/rosiyany-obstrilyaly-vokzal-u-kramatorsku-de-perebuvaly-tysyachi-lyudej/дали ракетного удару по залізничному вокзалу в Краматорську Донецької області. Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, які чекали на евакуацію. Внаслідок удару загинуло понад 50 людей, серед загиблих - діти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: