Усі постраждалі внаслідок розповсюдження невідомої речовини в Маріуполі - у помірному стані

244763

Учора російські окупанти скинули на Маріуполь невідому отруйну речовину. Є постраждалі серед цивільних та військових, та їхній стан оцінюють як відносно стабільний.

Про це повідомили у Маріупольській міськраді дванадцятого квітня.

«Контакт цивільних осіб з речовиною був мінімальним, адже епіцентр ураження був на певній відстані від місця перебування людей. Дещо ближче перебували військовослужбовці. Втім зараз обстежити місце подій в повній мірі, через ворожий вогонь, неможливо, адже росіяни продовжують провадити тактику приховування власних злочинів», - сказано в повідомленні.

Нині двоє військових, що постраждали через невідому речовину, перебувають під постійним наглядом медиків. Серед постраждалих цивільних найгірший стан - у літньої жінки.

Основна симптоматика постраждалих: гіперемія обличчя, підвищення артеріального тиску, сухість та печія в області ротоглотки, слизових ділянок очей.

Наразі відомо, що ворогом було застосовано отруйні речовини або сильнодіючі отруйні речовини переважно задушливої дії. Втім через перебування в повній блокаді їх токсикологічний аналіз неможливий. В той же час, основним завданням є спостереження за станом особового складу та можливими наслідками від отруєння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: