Проєкт «Мамо, я бачу війну» зібрав понад десять тисяч дитячих малюнків

Олександр, 11 років, Рівне
Фото 11-річного Олександра з Рівного

Проєкт «Мамо, я бачу війну» стартував близько місяця тому. За цей час вдалося зібрати понад 10 тисяч дитячих малюнків про війну та мир в Україні. З них планують створити найбільший в світі маніфест-колаж про війну в Україні, який виставлять на благодійному NFT-аукціоні. Виручені кошти перерахують у фонд для допомоги дітям, які постраждали від війни.

Про це повідомили автори проєкту.

«Понад десять тисяч малюнків – це більше 10 тисяч історій. Історій дітей, зранених війною у їхній країні. Кожен малюнок є надзвичайно важливим і цінним, бо відображає внутрішній світ, переживання та емоції українських дітей. Усі малюнки- історії об’єднує одне слово: війна. Цим найбільшим у світі колажем-маніфестом дитячих малюнків ми хочемо показати усім, як діти переживають цей складний час: із сумом, страхом і тривогою, але й із надією на перемогу України та вірою в наших захисників. Ми хочемо донести світові все різноманіття дитячих емоцій, які свідчать про одне: діти не повинні страждати від війни, вони заслуговують на щастя і любов»,
– каже Данило Цьвок, співорганізатор проєкту «Мамо, я бачу війну».

Малюнки для проєкту надсилають діти з усієї України та світу. Ознайомитися з роботами можна на офіційних майданчиках проєкту: сайт, Facebook, Telegram, Instagram.

До слова, команда проєкту «Мамо, я бачу війну» оголосила про пошук митців, які хочуть долучитися до створення колажу. Усіх охочих просять звертатися за контактом [email protected] із темою листа «Створення колажу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: