СБУ повідомила деталі затримання медведчука

277592795_1014419612831938_8693107218304277367_n

Затриманий лідер ОПЗЖ та кум російського диктатора путіна віктор медведчук переховувся у Києві та хотів нелегально дістатись москви.

Про це повідомляє Служба безпеки України 13 квітня.

Особистий охоронець медведчука, якого також затримали, розповів, що ФСБ рф намагалались зробити все можливе, аби медведчук переїхав до росії.

Сам же він переховувався у приватному будинку на території Києва зі своїм кухарем та охороною. При цьому, за «легендою», цей будинок нібито орендує сім’я з Італії.

Охоронець розповідає, як кум путіна сподівався на допомогу російських спецслужб і готувався до втечі.

Нагадуємо, ввечері 13 квітня президент Зеленський заявив, що кума путіна та поки що чинного нардепа опозиційної партії (ОПЗЖ) віктора медведчука затримано в межах спецоперації СБУ та інших українських силових структур. Затриманий був одягнутий у форму ЗСУ. В СБУ пояснюють: кум путіна є дуже цінним ресурсом, який може розповісти, хто просував проросійські настрої в Україні.

Зеленський також запропонував обміняти медведчука на українців, які нині перебувають у полоні окупантів.

Голова СБУ Іван Баканов раніше розповів деталі спецоперації із затримання медведчука. Він повідомив, що ФСБ РФ намагалась вивезти його спочатку до Придністров’я, а згодом – до москви. Але Служба безпеки України затримала біглого нардепа по дорозі – на виїзді з Київської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: