До Чернігова тепер курсуватимуть потяги

уз8

Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення до низки міст, зокрема й до Чернігова - місто, що перебувало під окупацією більш ніж місяць. Маршрути запрацюють вже відзавтра, з 16 квітня.

Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

До обласного центру їздитиме регіональний дизель-поїзд №894/893. Він вирушатиме з Чернігова о 07:00 та прибуватиме на станцію «Київ-Пасажирський» об 11:06. У зворотному напрямку поїзд буде відправлятися о 15:18 та прибуватиме до Чернігова о 19:20.

Дизель-поїзд робитиме зупинки на станціях «Муравійка», «Імені Бориса Олійника», «Вересоч», «Вертіївка», «Ніжин», «Носівка», «Кобижча», «Бобровиця», «Заворичі», «Бобрик», «Бровари», «Дарниця», «Видубичі», «Київ-Деміївський» та «Протасів Яр».

На маршруті спочатку курсуватимуть дизель-поїзди польського виробника Pesa, пізніше — сучасні пасажирські вагони на локомотивній тязі.

АТ «Укрзалізниця» поступово відновлює залізничне сполучення зі звільненими населеними пунктами, каже голова правління Олександр Камишін.

Вже відновлено сполучення зі Сумщиною, тепер - із Чернігівщиною.

За його словами, відновлення міграції населення між містами означає, що економіка починає працювати і країна стає сильнішою.

Для відновлення руху до Чернігова залізничникам у стислі терміни довелося відремонтувати низку інфраструктурних об’єктів, які пошкодив ворог. Це, зокрема, майже 300 кілометрів колій, міст на станції «Заворичі» та на перегоні Липів Ріг — Вертіївка, шляхопровід у Ніжині.Залізничники відновлюють колії після атак окупантів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: