На Херсонщині окупанти вбили чоловіка, який їх не впустив до хати

276160529_2033418720162704_8373038884403771669_n

Жителя населеного пункту Пригір’я, що на Херсонщині, 59-річного Тарасюка Ігора розстріляли російські окупанти за відмову впустити до власної будівлі пожити.

Про це пише ОК «Південь».

Зі слів дружити вбитого: «Боляче згадувати той період часу, ми всі були наляканими, орки взяли під окупацію наш населений пункт близько місяця тому, як зараз пам’ятаю, вони їздили по вулицям, заходили в хати, відбирали теплі речі, телефони, цигарки… Більшість їх проганяла, але знайшовся зрадник українського народу - Руслан Михайлюк, який їм допомагав, показував польові дороги для проходження їхніх колон, та де можна поживитися й заночувати.

Коли ці нелюди прийшли до нас, мій покійний чоловік їх прогнав, сказав щоб ті забиралися геть зі своїм «руським міром». 11 березня коли ми почули постріли в селі ми побігли до підвалу. Я, мій син, сусідка та її донька забігли до підвалу, мій чоловік забігав до нього, йому не вистачило декількох хвилин щоб врятуватися.

Все відбувалося дуже швидко, спочатку постріли, потім крики, сухий хрип чоловіка і настала тиша. Ми всі затамували подих і прикинулися мертвими, коли до підвалу спустився орк, то доповів по рації «Всё чисто…» і побіг до своїх. Після цього пролунав гучний вибух (це була граната кинута орком), але і тут нас Боженька врятував, граната вибухнула на сходах.

Ці виродки не дозволяли мені його поховати, лише 14 квітня завдяки благанням моїм та односельчан, нам дозволили поховати тіло».

Бідолашна жінка не могла втримати сліз та просила військових Збройних Сил України не покидати їхнього населеного пункту, вона та інші односельчани вдячні українським захисникам за визволення їхнього населеного пункту від російських окупантів, «Давіть цих виродків як клопів!», - сказала жінка.

Наразі даний населений пункт перебуває під цілковитим захистом Збройних Сил України, військовослужбовці намагаються надати допомогу кожного хто її потребує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: