Кількість жертв ворожого ракетного обстрілу Львова зросла до семи осіб: деталі

ВІЙНА
ілюстрація: Дивись.info

Унаслідок ворожого ракетного обстрілу по Львову вранці 18 квітня загинули сім людей, ще одинадцять - отримали поранення.

Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Максим Козицький на брифінгу, цитує ІА Дивись.info.

З його слів, є попередня інформація, що окупанти стріляли із літаків із Каспійського напрямку.

Каже, що четверо осіб загинули внаслідок обстрілу станції техобслуговування: це працівники. Стан пораненої дитини медики оцінюють як стабільний: її життю нічого не загрожує.

Міський голова Львова Андрій Садовий додає, що життя двох травмованих - у критичному стані: лікарі роблять усе можливе і неможливе, аби їх врятувати.

Говорить, що ударною хвилею пошкоджені вісім будинків, що розташовані поряд із місцем надзвичайної ситуації. Там у під'їздах повибивало вікна. Пошкоджено також одну із шкіл.

«Ворог починає звіріти і удари по цивільних об'єктах будуть інтенсивнішими», - зазначив мер.

Під час другої повітряної тривоги, оголошеної на Львівщині близько 10:30 години, також існувала загроза ракетних ударів. Козицький зазначив, що окупанти запускали ракети із Чорного моря, та вони не долетіли.

Вдосвіта, близько восьмої години, на Львівщині було оголошено про повітряну тривогу. Через деякий час пролунали перші вибухи. За офіційними даними, росіяни випустили чотири ракети по Львову: три влучили у військові склади, які не використовували за призначенням, ще одна - по об'єкту цивільної інфраструктури (шиномонтаж).

За даними голови правління «Укрзалізниці» Олександра Камишіна, кілька ракет влучили поряд із залізничними об'єктами Львова. Відомо, що ніхто серед пасажирів та залізничників не постраждав.

Укрзалізниця повідомляє, що ситуація на львівському залізничному вокзалі є контрольованою. Рух потягів до Львова відновили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: