Львівські «марунові берети» знищили колону російської техніки та продовжують звільняти українські села (фото)

278580843_353322096841785_8062834212211747765_n

Воїни Десантно-штурмових військ ЗС України, продовжують звільняти від ненависних російських окупантів населені пункти Півдня України.

Командування Десантно-штурмових військ розповіло про декілька бойових епізодів 80-ї ОДШБр.

Так, нещодавно на одному з напрямків Півдня України при підтримці артилерійського вогню вщент було знищено чималу колону військової техніки разом з противником.

У відповідь на це розлючений ворог запровадив терор проти українського мирного населення. Методом психологічного тиску та залякування окупанти намагались серед місцевих жителів вишукати патріотів, що могли нібито співпрацювати з підрозділами Збройних Сил України.

Завадили непередбаченим подіям розвідники-десантники, які надали чіткі координати пунктів управління, вогневих засобів та інших важливих об’єктів противника. Отримавши максимальних втрат деморалізовані окупанти почали відступати залишився свої позиції.

Подібний епізод по звільненню сусіднього населеного пункту стався згодом. Там, також ненависний ворог, вдавався до терору у відношенні українських громадян. Тільки завдячуючи швидким наступальним діям штурмових підрозділів Львівських десантників сім’ї, яких рашисти намагались розстріляти були вчасно врятовані, а окуповане селище звільнено від «освободителей».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: