медведчук попросив Зеленського і путіна обміняти його на захисників та мешканців Маріуполя (відео)

photo_2022-04-12_21-42-24
Фото: СБУ

Нардеп заборонеї партії ОПЖЗ віктор медведчук звернувся до президента України Володимира Зеленського та російського диктатора володимира путіна із проханням обіняти його на українських військових, що боронять Маріуполь, а також цивільних мешканців міста.

Про це повідомили у Службі безпеки України 18 квітня.

медведчук зазначив, що ті перебувають у заблокованому місті, не маючи безпечного виходу через гуманітарні коридори. Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять мирне населення, блокують доставку в місто гуманітарної допомоги, примусово вивозять українців на територію рф та свідомо руйнують місто.

При цьому у заблокованому Маріуполі залишаються, за різними оцінками, близько 120 тисяч мирних жителів, а місто продовжують боронити бійці полку «Азов» та 36ої бригади морської піхоти.

Нагадуємо, ввечері 13 квітня президент Зеленський заявив, що кума путіна та поки що чинного нардепа опозиційної партії (ОПЗЖ) віктора медведчука затримано в межах спецоперації СБУ та інших українських силових структур. Затриманий був одягнутий у форму ЗСУ. В СБУ пояснюють: кум путіна є дуже цінним ресурсом, який може розповісти, хто просував проросійські настрої в Україні.

Зеленський також запропонував обміняти медведчука на українців, які нині перебувають у полоні окупантів.

Голова СБУ Іван Баканов раніше розповів деталі спецоперації із затримання медведчука. Він повідомив, що ФСБ РФ намагалась вивезти його спочатку до Придністров’я, а згодом – до москви. Але Служба безпеки України затримала біглого нардепа по дорозі – на виїзді з Київської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: