Росія не відповіла на пропозицію обміну Медведчука на мирних жителів та захисників Маріуполя

original (6)

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не отримав відповіді від російської сторони на пропозицію обміну кума Путіна Віктора Медведчука на мирних жителів та захисників Маріуполя.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

"Ситуація в Маріуполі залишається без змін. Максимально жорсткою. Російські військові блокують будь-які спроби організувати гуманітарний коридор і врятувати людей. Наших людей. Жителів, які опинилися в руках окупантів. Їх намагаються депортувати або навіть мобілізувати в окупаційні війська. Доля, як мінімум, тисяч маріупольців, які раніше були переміщені на територію, підконтрольну Росії, не відома", - заявив Зеленський."На жаль, ми не чуємо відповіді від Росії на пропозицію обміну, яка може дозволити врятувати мирних жителів та захисників Маріуполя", - додав президент.

Глава держави наголосив, що на це мовчання варто звернути увагу всім, хто був або може бути пов'язаний із Росією. "Коли вирішуватиметься ваша доля, у Москві будуть мовчати. ​​Це показово. Це найкращий аргумент, щоб не зв'язуватися з Російською Федерацією", - підсумував він. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: