На Запоріжжі та Херсонщині окупанти хочуть провести примусову мобілізацію, щоб кинути чоловіків воювати проти України, - розвідка

рф

У Запорізькій та Херсонській областях російські окупаційні війська планують провести псевдореферендуми, однією із цілей яких є оголошення про примусову мобілазацію. Усіх, кого заберуть до війська, будуть змушені воювати проти України у найгарячіших точках фронту, а також штурмувати ЗСУ. Себто рф хоче, аби самі громадяни знищили Україну.

Про це заявили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України 20 квітня.

Там пояснюють, що для проведення так званих референдумів росіяни завчасно збирали особисті дані цивільних на тимчасово окупованих територіях, нібито для отримання гуманітарноїх допомоги чи соцвиплат. У день «голосування» співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців.

Ця спецоперація рф, додають у ГУР МОУ, має на меті знищити український етнос, провести пропагандистські заходи, щоб нав'язати населенню рф та світові міф щодо «звільнене від нацистів населення областей почало боротися з націоналістичними батальйонами».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: