Укрпошта більше не продаватиме у відділеннях марку «Русскій воєнний корабль...»

marka_korabl

«Укрпошта» припинила продаж поштової марки «Русскій воєнний корабль, іді нах@й», проте останні тисячі екземлярів ще можна буде придбати онлайн на сайті оператора з 21 квітня.

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

Нині вже придбали майже 700 тисяч таких марок і продаж через відділення вирішили завершити. Як виняток, ще працює відділення «Укрпошти» на Майдані Незалежності у столиці.

З 21 квітня останні тисячі екземплярів можна буде придбати в інтернет-магазині «Укрпошти».

«Там із 13:00 сьогодні будуть продаватися марки тим 1500+ клієнтам, які вчора не змогли їх отримати та записалися в список. Я обіцяв, що вони отримають свої марки, і я це виконаю», - зазначив Смілянський.

Щоб все було чесно і прозоро, 100 тисяч марок будуть виділені на інтернет – магазин. І починаючи з четверга, в інтернет-магазині зможуть придбати марки (2 листа на 1 замовлення). ті, хто раніше зробив замовлення в перші дні, а з п’ятниці будь який клієнти в Україні чи за її межами. Таким чином ще більше ніж 8300 клієнтів зможуть отримати марки.

Решта тиражу буде використана для офіційних делегацій, музейних фондів, наших міжнародних зобов’язань в рамках ВПС та за філателістичними абонементам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: