До Маріуполя перекинули окупантів, що чинили звірства у Бучі

index
Фото: полк "Азов"

Захисники Маріуполя виявили в місті ворожу військову техніку, зокрема російські танки з позначкою «V». Це значить, що на війну проти України повернули окупантів, що катували та вбивали мирне населення в Бучі на Київщині.

Про це повідомляють у полку «Азов» 21 квітня.

«Зараз путінська орда продовжує нищівне свавілля в зруйнованому вщент місті, де і досі залишається близько ста тисяч населення», - кажуть захисники Маріуполя.

Раніше в українській розвідці заявляли, що 64-та мотострілецька бригада 35-тої загальновійськової армії РФ, військовослужбовці якої чинили масові вбивства та катування мирного населення в Бучі, буде повернута на територію України. Російське командування не проводитиме ротацію особового складу в цьому підрозділі та знову кидає його на передову.

Нагадуємо, у Міноборони України заявили, що Київщина звільнена від російських окупантів другого квітня. Нині там проводять зачистки. Під час тимчасової окупації росіяни знущались над мирними мешканцями, ґвалтували жінок та дітей, закатовані люди просто лежать обабіч місцевих доріг із зав'язаними руками чи прикопані у передмістях. На супутникових знімках видно, що братську могилу неподалік церкви у Бучі почали викопувати ще десятого березня.  Нині відомо щонайменше про 320 розстріляних росіянами мирних мешканців, та ця цифра може сягати декількох тисяч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: