Обгорілий кіт з Андріївки, чиє фото облетіло світ, одужав і знайшов новий дім

Screenshot_179

Поранений кіт, якого врятували зі вщент розбитого російськими окупантами селища Андріївка, що на Київщині, залишив ветклініку і живе в офісі волонтера Володимира, який його відшукав і врятував.

Про це повідомляє спільнота UAnimals в Instagram.

Врятованого кота волонтер Володимир назвав Феніксом, бо він «відродився з пекла». Його світлина, зроблена в зруйнованій Андріївці, облетіла майже весь світ. Побачивши кота на фото Володимир відправився до селища, щоб його упіймати та надати допомогу.

Через кілька днів після щасливого порятунку кіт залишив клініку і зараз живе в офісі свого рятівника. Фенікс почуває себе добре. Кіт не осліп та не став глухим, як спочатку вважали волонтери. Попри те, що на його тілі залишилися рубці від опіків, кіт поводить себе як звичайнісінький кіт — він грайливий, муркотить і довіряє людям.

«Рятівник жартівливо каже, що Фенікс, це і є українська біологічна зброя: «він не горить у вогні, стрибає вверх на 20 м, а в довжину на 50 м та може перегризли будь-яке залізо, в тому числі ворожу бронетехніку. Тепер зрозуміло, чому окупанти в паніці покинули Київську область!», — переповідають слова волонтера і нового власника Фелікса UAnimals.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: