У Києві затримали іноземця, який наїхав на поліцейського та погрожував кинути гранату

278570358_5016433565079041_376221191555525567_n

Патрульні зупинили водія за порушення правил дорожнього руху, однак у відповідь чоловік погрожував застосувати гранату та скоїв наїзд на правоохоронця.

Щодо іноземля поліція відкрила три кримінальні провадження, повідомляє Поліція Києва.

Подія трапилась у Голосіївському районі столиці. Співробітники патрульної поліції поблизу вулиці Дмитра Луценка помітили автомобіль марки «Хюндай» із закритими номерними знаками, тож поліцейські зупинили водія для перевірки. У відповідь керманич почав агресивно себе поводити та погрожувати правоохоронцям застосуванням гранати, окрім того навмисно здійснив наїзд на поліцейського.

Для зупинки протиправних дій порушника один із правоохоронців попередив водія про використання зброї, однак порушник не реагував та продовжив рух. Тож патрульний застосував зброю та у подальшому поліцейські затримали керманича.

Як повідомив очільник Голосіївського управління поліції Араік Кочкадамян, негайно на місце події для документування злочину прибула слідчо-оперативна група, яка виявила в авто порушника зброю та боєприпаси:

«У транспортному засобі знаходились автомати АКСУ, пістолет марки «Глок», дві гранати, два запали для вибухових припасів та набої. Усі вилучені речі направлені для проведення відповідної експертизи. Фігуранта ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий іноземець, 1995 року народження».

Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: