Як міжнародний медичний стартап продовжує працювати в Україні під час війни

Screenshot_31

Війна в Україні змінила роботу українського бізнесу. Деякі підприємства вимушено зачинились або призупинили свою роботу, більшість – спрямувати всі сили на допомогу нужденним та на відновлення економіки країни. Завдяки перебудові внутрішніх процесів та наявності чіткого плану дій у кризовий час певні українські стартапи поновлюють свою діяльність. Вони допомагають армії, захисниками, внутрішньо переміщеним особам та усім українцям. Розповідаємо про те, як це поєднує міжнародний ортодонтичний стартап Impress. 

24 лютого внесло корективи у роботу медичного стартапу. Міжнародна ортодонтична клініка Impress, яка лише перед початком війни планувала відкриття нової клініки у Дніпрі, почала пристосовуватися до нової реальності.

“На початку війни ми зрозуміли, що потрібно відновлювати роботу в кардинально іншій реальності. Наша команда зосереджена у різних містах, це Київ, Львів, Дніпро та Хмельницький, тому потрібно було подбати про безпеку кожного співробітника. Ми зрозуміли, що не можемо припинити лікування клієнтів, тому в перші тижні відновили роботу в ургентному режимі. Менеджери компанії були на зв’язку та допомагали в online-форматі”, — коментує Тарас Семенюк, керівник представництва Impress в Україні.

Наразі ортодонтична клініка надає послуги у звичайному режимі. Клініки відновили свою роботу у Львові та Хмельницькому. Тут приймають усіх українців, у яких немає можливості відвідати свого ортодонта. Українці, які наразі перебувають за кордоном, можуть продовжити лікування у клініці. Міжнародна мережа Impress знаходиться у Франції, Італії, Португалії, Іспанії, Швейцарії, Німеччині та Великобританії. Консультування з лікування елайнерами або брекетами чи будь-яка інша ортодонтична допомога надається безкоштовно. До того ж клініка продовжує працювати над виготовленням елайнерів. Тут почала роботу партнерська програма для лікарів, що дозволяє їм замовити елайнери для своїх клієнтів через Impress.

Лікарі клініки допомагають й іншим медичним установам. На запит Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги в Impress придбали та передали усі необхідні стоматологічні матеріали.

“Наша допомога не обмежується лише медичною. Нам вдалося перерахувати кошти на потреби Збройних Сил України. Ми також придбали автомобіль на передову для наших хлопців, а члени нашої команди стали волонтерами у місцях, де перебували. Ми знаємо, що спільними зусиллями переможемо. Тому робимо все від нас залежне, щоб допомогти тим, кому можемо”, — додає Тарас Семенюк. 

Наразі медичний стартап Impress відновлює роботу клініки у м. Києві, щоб місцеві теж могли отримувати ортодонтичну допомогу. Вона працює три дні на тиждень у неповний робочий день через обмеження комендантської години. Основний вектор 

роботи компанії залишається незмінним — продовження лікування клієнтів та надання допомоги.

Нагадуємо, що у січні 2022 року мережа європейських ортодонтичних клінік Impress почала стратегічне партнерство з українським медичним стартапом Orthos. Міжнародний досвід та фаховість спеціалістів гарантують комфортне та результативне лікування.

Довідка:

Impress — це найбільша міжнародна мережа ортодонтичних клінік, заснована у 2019 році. Мережа клінік Impress присутня у понад ста містах у восьми країнах світу: Іспанії, Великобританії, Італії, Франції, Португалії, Німеччині, Швейцарії, Україні. Impress має найбільшу мережу ортоклінік з повністю діджиталізованими процесами, включаючи власну систему управління клінікою та платформу дистанційного моніторингу лікування.Європейське медіа про інновації Sifted назвало Impress одним із двадцяти найбільш швидкозростаючих європейських стартапів у 2020 році, а соціальна мережа Linkedin вивела Impress одним із стартапів 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: