Велика Британія рекомендує своїм громадянам негайно виїхати з України

6df199d-flvkdn7wqailwue

Громадянам Великобританії, які перебувають в Україні, радять негайно покинути країну. У разі рішення про продовження перебування, радять слідкувати за офіційними повідомленнями української влади, заяв керівництва в регіонах та діяти відповідно до їхніх рекомендацій.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заяву МЗС Великобританії.

«Російське вторгнення в Україну триває з нападами на низку великих міст. Є реальний ризик для життя. Ми радимо громадянам Великобританії негайно покинути Україну, якщо ви вважаєте, що безпечно це зробити. Повітряний простір України закритий», - йдеться у повідомленні.

Також міністерство рекомендує громадянам, які залишаються в Україні, зареєструвати свою присутність, аби отримувати оновлення щодо поточної ситуації. У разі необхідності медичної евакуації, радять звертатися у приватні компанії.

Вказується, що попри відновлення роботи посольства Великобританії в Києві, консульська допомога громадянам в особистому порядку не надається, повний спектр консульських послуг доступний у сусідніх країнах.

«Слід дотримуватися порад української влади. Ви повинні перевіряти заходи, які діють у вашому регіоні, оскільки вони різняться відповідно до регіонів… Якщо ви вирішили залишитися в Україні, ви повинні бути пильними протягом будь-яких потенційних бойових дій, постійно переглядайте свої плани по виїзду та оновлюйте свої проїзні документи», - наголошує МЗС Великобританії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: