У Білому домі анонсували нові кроки з підтримки України

-mwpYMGupKIH

Заступник радника Білого дому з національної безпеки Джон Файнер заявив, що очікує "на наступному тижні" нових заяв щодо допомоги Сполученими Штатами Україні.

Таку заяву він зробив  в ефірі NBC.

 "Ми оголошуємо нові кроки, які означають нову допомогу, яку ми надаємо українцям, щоб вони могли боротися. Це відбувається  майже щодня, принаймні -  щотижня. І ми матимемо більше про це сказати й у наступний тиждень", — заявив він, підкресливши, що допомога США вже мала "значний" вплив на перебіг війни. 

"Ми показали здатність бути спритними, щоб коригувати нашу допомогу та наш підхід, оскільки цілі російської війни змінюються. І ми будемо й надалі продовжувати робити це, залежно від того, як розвиватиметься ситуація на полі бою", – додав Файнер. 

Він також прокоментував заклик Києва визнати росію державою-спонсором тероризму, заявивши, що такий сценарій не можна виключати.

 "Ми розглядаємо цілий ряд інших додаткових кроків, які ми можемо зробити, щоб притягнути росію до відповідальності за злочини, які вона вчиняє в Україні", – пояснив Файнер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: