У ФСБ знайшли "неонацистів, які готували вбивство" пропагандиста Соловйова

ec5ee38-164669418213538199

Президент рф володимир путін, а потім і ФСБ РФ заявили про затримання "неонацистів, які готували вбивство" відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Про це повідомляє УП.

"ФСБ спільно з СК затримано групу членів забороненої в росії неонацистської терористичної організації "National Socialism/White Power" ("Націонал-соціалізм/Біла сила, влада") — громадян росії, які планували за завданням Служби безпеки України вбивство громадського діяча, відомого журналіста Володимира Соловйова", - йдеться в повідомленні.

За твердженням російських силовиків, під час обшуків у затриманих "вилучили саморобну вибухівку, вісім "коктейлів Молотова", шість пістолетів Макарова, обріз мисливської рушниці, гранату РГД-5, понад тисячу патронів різного калібру, наркотики групи, націоналістичну літературу та атрибутику".

"Члени злочинної групи дають свідчення про підготовку вбивства Соловйова, після якого вони планували втекти за кордоном", - заявили у ФСБ.

Повідомляється, що головне слідче управління СК РФ порушило кримінальну справу.

Про "запобігання замаху на відомого російського журналіста" заявив і Путін на розширеній колегії Генеральної прокуратури рф.

При цьому він заявив, що "напад готувався за вказівкою з Києва".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: