Ворог створив фейковий аналог чатботу СБУ

Безымянный

Як повідомляють в СБУ рф поширили в мережі фейковий чат-бот зі схожою назвою.

Російські окупанти намагаються зменшити опір українців та запускають нові фейки. Цього разу вони поширили в мережі фейковий чат-бот зі схожою на офіційний назвою, яка відрізняється лише на кілька літер.

Офіційний чат-бот СБУ ➡️t.me/stop_russian_war_bot

Завдяки йому СБУ отримують тисячі повідомлень про дислокацію та переміщення ворога. А потім за цими даними військові методично відмінусовують російських окупантів з нашої землі.

"Обов'язково перевіряйте, куди надсилаєте інформацію! Довіряйте лише офіційним сторінкам державних органів і структур та не давайте ворогу отримати перевагу на інформаційному фронті!", - йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: ‎текст «‎ا служба безпеки украёни генеральний штаб просить передавати нформацю щодо знаходження вражо" орди певному шаблони (нижче) них часу оброблювати нформацю розризненому формат. формат: час MicTo, область ي опис технки, рухаеться чи стоϊть GPS координати (нижче зробити) ваш контакти для наводки/уточнень приклад: 8:17 ька не опосадц! сторону 51.9092 -51.9088 отьс повернут 738, видправляти телеграм чат-бот @stop _rus_ war_bot felixxmarte@protonmail.com або як дизнатися точнi̇ координати:у гугл затискаете точци розташування, з'явиться шпилька внизу або зверху координати. @stop_‎»‎

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: