окупанти намагались захопити Рубіжне та блокували ЗСУ в районі «Азовсталі»

війна

російські окупаційні війська обстрілювали позиції ЗСУ на Донецькому та Таврійському напрямках. Застосовували реактивні системи залпового вогню та артилерію майже вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України станом на 18:00 годину четверга, 28 квітня.

окупанти намагались повністю захопити Рубіжне на Луганщині, але безуспішно: зазнавши втрат, вони відступили на раніше зайняті позиції.

На Курахівському напрямку ворог безуспішно намагався наступати у напрямках населених пунктів Солодке та Новомихайлівка, що в Донецькій області. Противник продовжував завдавати авіаційних ударів по Маріуполю. Основні зусилля зосереджував на блокуванні наших підрозділів в районі заводу «Азовсталь», щоб не допустити прориву.

На напрямку Донецьк - Запоріжжя ворог проводив наступ у напрямку населених пунктів Нескучне і Времівка, успіху не мав. Продовжує посилювати угруповання військ. \

Кораблі флоту окупантів в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують завдавати ракетних ударів по території України, виконують завдання з ізоляції району ведення бойових дій та ведуть розвідку.

На Південнобузькому напрямку успішно відбито спробу штурмових дій противника в районах населених пунктів Олександрівка, Таврійське; Іванівка та Заградівка, додають у Генштабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: