Популярні вакансії на Львівщині та інших західних регіонах України

Screenshot_11
Фото з https://ua.depositphotos.com/

На Львівщині можливості для працевлаштування є як для людей з досвідом, так і без нього. Центри зайнятості Львівської області пропонують тисячі вакансій, серед яких точно знайдеться робота у Львові, яка припаде до душі. Пропонуємо вам добірку найпопулярніших вакансій у Львові та області, яка допоможе визначитись із майбутньою зайнятістю.

Продавець, касир

Лицо, имеющее кредитную карту

Сфера послуг та торговельна діяльність є одними з наймасовіших. У будь-якому магазині, торговому центрі, офісі продажу та інших комерційних точках необхідні фахівці, здатні швидко та якісно обслужити покупця. У зв'язку з цим потрібність професії продавця та касира висока.

На ринку праці існує багато відкритих вакансій щодо цього профілю. Проблем із працевлаштуванням не виникає. Професія не вимагає жодних специфічних навичок чи здібностей. Належить до технічного обслуговуючого персоналу. Загалом для фахівця цього профілю необхідно:

  • бути доброзичливим та психологічно стійким;

  • вміти користуватися контрольно-касовим та ваговим обладнанням;

  • виглядати охайно та акуратно.

Середній заробіток продавців-касирів у Львові складає 10-15 тис. гривень.

Лікар

Confident Doctor and Couple Patient Sitting at the Table in Clinic Office. Family Doctor. Faceless.

Лікар – фахівець, який займається профілактикою та лікуванням конкретних захворювань. Складно уявити професію важливіше, адже лікареві доводиться приймати найважливіші рішення, від яких залежить здоров'я і життя людей.

Лікар – це професія, яка однаково має попит як у дівчат, так і у молодих хлопців. За соціальним значенням, статус фахівця з вищою медичною освітою входить до списку найпопулярніших професій 2022 року.

Що входить до посадових обов'язків дипломованого спеціаліста:

  • огляд, бесіда з пацієнтом;

  • вивчення та заповнення медичних документів;

  • вміння формувати комплекс обстежень та аналізів для діагностики;

  • розшифровка результатів проведеного дослідження;

  • розробка схем лікування;

  • злагоджена взаємодія з колегами, контроль персоналу молодшої та середньої ланки.

Водій

Шанс непогано заробити у Львові завжди мають водії, особливо фахівці що вміють керувати великими вантажівками. Як правило, чим більша вантажопідйомність авто (від 3 до 20 тонн), тим вища оплата праці.

Велике значення має тип вантажного відсіку. Жителі багатомільйонних мегаполісів завжди хочуть їсти свіжу їжу, тому найчастіше потрібні рефрижератори для транспортування заморожених та охолоджених продуктів харчування. Не менш потрібна сфера — логістика будматеріалів, де при транспортуванні може використовуватися різна конфігурація вантажного відсіку в залежності від типу вантажу. Середній заробіток водія 20 000 гривень.

Автомеханік

На зарплату в 15 тисяч і вище на Львівщині може реально розраховувати кваліфікований автомеханік із середньою спеціальною освітою та знанням необхідного програмного забезпечення. Оплата праці залежатиме від уміння поводитися з різним діагностичним обладнанням, а також від навичок у конкретних спеціалізаціях:

  • електроніка;

  • двигун;

  • електрика;

  • ходова частина;

  • кузовний ремонт тощо.

Отже, рівень зарплатні автомеханіка значною мірою визначається кваліфікацією та досвідом роботи.

IT-спеціалісти

У світі активно розвивається IT-ндустрія. З кожним роком ВНЗ запроваджують нові освітні програми, пов'язані з цим напрямком. Ні для кого не секрет, що світ комп'ютерних технологій розвивається дуже швидко, а професія «айтішника» стає з кожним роком популярнішою.

Відповідно до соціологічних досліджень, професія IT-фахівця найближчі 10 років залишатиметься потрібною, і попит на цю спеціальність буде вищим, ніж пропозиція. Аналітики прогнозують, що незабаром коди для програм будуть писати машини, а програмісту залишиться лише контролювати цей процес і створювати креативні ідеї.

 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: