Україна атакуватиме рф заради захисту, - Подоляк

Михайло_Подоляк

Україна буде захищати себе у будь-який спосіб, зокрема завдаючи ударів по складах та базах на території країни-агресорки рф.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, прокоментувавши заяву держсекретаря США Ентоні Блінкена під час виступу в Сенаті.

Останній зазначив, що Україна має сама вирішувати, чи завдавати ударів по російських військових об'єктах.

«Окреме питання полягає в тому, чи мають українці здійснювати дії, які виходять за межі їхніх кордонів. Мій власний погляд полягає в тому, що їм життєво важливо робити все необхідне для захисту від російської агресії. І вибір тактики в такому випадку - це їх власне рішення», - сказав Блінкен.

Нагадуємо, вдосвіта першого квітня очільник Бєлгородської області рф заявив про масштабну пожежу на нафтобазі і зазначив, що до цього причетні українці, мовляв все сталось через авіаудар з двох гелікоптерів ЗСУ, які зайшли на територію рф на низькій висоті.

Натомість у Міністерстві оборони України підкреслили, що українці захищають свою територію від окупантів, тому ймовірні будь-які прорахунки. Водночас там заявили, що не можуть ні спростувати, ні підтвердити причетності ЗСУ до цієї надзвичайної події. Згодом у РНБО заявили, що ЗСУ не причетні до такого інциденту на території рф.

Розвідка Британії вважає, що удар по Бєлгороду ускладнить для росії атаки на Харків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: