Ватажок "ДНР" оголосив "велике будівництво" у Маріуполі

26c2c0b56ec390d5

Ватажок так званої "ДНР" Пушилін оголосив "велике будівництво" у Маріуполі, яке нібито буде фінансувати рф. Водночас окупанти розшукують працівників комунальної сфери.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Під час проганада-туру в Маріуполь ватажок Пушилін анонсував “Велике будівництво” в Маріуполі при підтримці росії. Одразу, як тільки вирішить питання з Азовсталлю та націоналістами в місті. Люди, які не можуть навіть в Донецьку, де немає таких наслідків та обстрілів, налагодити водопостачання, щось будуть будувати", - зазначив Андрющенко.

За його інформацією, людей, яких окупанти депортували до рф, почали дзвонити з російських міграційних служб та повідомляти, що найближчим часом вони зобов'язані повернутись до Маріуполя на "велике будівництво".

Також Андрющенко повідомив, що в Маріуполі не вистачає кваліфікованих працівників комунальної сфери. Тож ФСБ та так зване МГБ ДНР" розшукують таких працівників у Мангуському та Нікольському районах Донеччини, які знаходяться зараз під їх контролем.

"В разі відмови працювати забирають примусово до Маріуполя та через застосування фізичного впливу примушують до співпраці. Відомі факти примусу рятівників, пожежників та комунальних підприємств", - повідомив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: