Через постійні обстріли жителів Харкова просять весь день не виходити з укриттів

8f8c4ef-dergachi690

Російські окупанти завдали три удари по Харкову – постраждали Салтівка, П’ятихатки та район аеропорту, вранці загарбники знову обстріляли Дергачівську громаду, є 1 постраждалий.

Про це написав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"За добу росіяни завдали по Харкову 3 обстріли із артилерії, та реактивних систем залпового вогню. Постраждали Салтівка, П’ятихатки, район аеропорту. Рятувальники Харківщини ліквідували 15 пожеж, що виникли через обстріли: у Немишлянському районі Харкова, Ізюмському, Харківському та Чугуївському районах", - повідомив Синєгубов.

Через інтенсивні артилерійські обстріли він закликає людей не виходити з укриттів на протязі цілого дня навіть за відсутності повітряної тривоги.

Як повідомляють рятувальники, загалом за минулу добу вони здійснили 15 оперативних виїздів на ліквідацію пожеж спричинених обстрілами. Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 15 виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїздили на гасіння пожеж багатоповерхових та приватних будинків, гаражів та господарчих будівель, а також складських та ангарних приміщеннях. Пожежі сталися: у Немишлянському (9) районі Харкова, а також Харківському (2), Ізюмському (3) та Чугуївському (1) районах області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: