росіяни закрили всі інформаційні потоки в Маріуполі та розказують городянам, що вони вже марширують Хрещатиком

маріуполь
Фото: Маріупольська міськрада

У Маріуполі російські окупаційні війська повністю закрили всі інформаційні потоки. Нині городяни, що залишаються в блокадному місті, взагалі не знають, як розгортається війна. окупанти їм кажуть, що їхні солдати вже марширують Хрещатиком та те, що президент називає їх зрадниками.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Можна дивуватись, але маріупольці на зараз в місті впевнені, що російські солдати марширують Хрещатиком, Харків під контролем росії та кожного чоловіка з Маріуполя при виїзді відправляють на фронт», - каже він.

І додає, що задля утримання блокади, росіяни контролюють, який контент знімають городяни - фото та відео. Без окремого дозволу загарбника ніхто не може, наприклад, зробити селфі, а при отриманні – російській солдат завжди поруч і контролює, що ти зняв.

Знімати в місті можуть виключно пропагандисти та «волонтери» від ФСБ. Саме тому можна побачити або точно вивернені кадри «благодарних маріупольців», або щось знято швидко з машини.

При виїзді на фільтрації теж видаляється весь контент, який може показати правду життя.
Саме тому ми дивуємось «картинкам мирного життя», а маріупольці жахаються того, що «Зеленський назвав всіх маріупольців зрадниками і пообіцяв тюрму кожному», додає Андрющенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: