рф хоче включити Південь України до тимчасово окупованого Криму, - розвідка

afe7807-4ac6962-gettyimages-1211621272
ВІЙСЬКА РФ, ФОТО AFP/GETTY IMAGES/ ІЛЮСТРАТИВНЕ

У кремлі хочуть включити захоплені території Півдня України до складу тимчасово окупованого Криму, аби інтергувати їх в російський економічний простір. окупанти намагаються переконати населення у тому, що вони взяли під контроль території вже остаточно.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України третього травня.

Так званий «глава» Криму з інформаційної політики Олег Крючковий оголосив про розробку відповідного плану щодо інтеграції першого травня.

Одночасно російський окупаційний режим намагається переконати місцеве населення в остаточному встановленні контролю над зайнятими територіями. Першого травня у Генічеську новопризначеним «головою міськради» Андрієм Клочком організовано урочисте підняття прапору рФ. Щоправда, городяни проігнорували рашистське «свято».

Низка приватних підприємств Ростовської області отримала замовлення на виготовлення печаток і штампів для окупаційних адміністрацій Маріуполя. До переліку установ, які отримають нові «атрибути» входять заклади освіти, лікарні, поліція, РАЦСи та адміністративні установи. Навіть попри те, що більшість із них наразі вщент зруйновані російськими військами.

На замовлених штампах і печатках міститься напис: «россия, республика донбас, Мариуполь, военно-гражданская администрация».

Рашисти анонсували, що в червні подібні штампи та печатки виготовлятимуться для окупованого Херсону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: