У рф агітують воювати проти України безробітних та «казаків», - розвідка

рф

У рф триває прихована мобілізація. Щоб залучити до бойових дій проти України якомога більше чоловіків, їм пропонують високу зарплатню та обіцяють усьому навчити. Агітатори працюють, щоб зацікавити «добровольців» з числа російських «казаків» Ростовської області та Краснодарського краю, а також безробітних внаслідок санкцій.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України четвертого травня.

Кажуть, що пропонують воювати й ексвійськовим, що нині мешкають у інших пострадянських країнах.

Наприклад, у військових комісаріатах Приморського краю активно проводиться робота щодо пошуку охочих взяти участь у бойових діях. Пропонована заробітна плата «добровольця» – від 200 тис. рос. руб.

 Аналогічні заходи проходять також у Брянській, Курській та Бєлгородській областях. Місцеві військкомати пропонують укладення короткострокових контрактів на три місяці з проходженням підготовки на полігонах.

У рф готуються оголосити часткову мобілізацію в Бєлгородській, Курській та Брянській областях у разі погіршення ситуації на українському фронті.

Тим часом росіяни почали щось запідозрювати, бо там вже шириться інформація про число загиблих окупантів на війні проти України. Багато тих, хто на початку війни підписав «короткострокові контракти», не змогли повернутись додому після формального закінчення терміну контрактів. Додаються проблем з реальним отриманням обіцяних коштів – військові окупанта або взагалі не можуть отримати грошей, або ж отримують на порядок менші суми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: