Обстановка на Луганщині: загинуло 5 мирних жителів

279554699_149749154231143_1530511198278600343_n

Наступи російських військ на Воєводівку та Оріхове - провалилися. Ворожа авіація та артилерія вбили п‘ять мирних мешканців

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Вчора рашисти хотіли наблизитися до обласного центру. росіяни наступали на Воєводівку, що неподалік Сєвєродонецька, успіху не мали.

На Попаснянському напрямку ворог намагався захопити Оріхове, але Наші захисники атаку відбили, населений пункт з українським прапором.

Загалом на Донбасі за минулу добу відбито одинадцять атак ворога, знищено п’ять танків, сім одиниць бойової броньованої техніки та п’ять одиниць автомобільної техніки ворога

Потужних артилерійських обстрілів вчора вдень зазнали Попаснянська та Гірська громади, Лисичанськ та Сєвєродонецьк. По останньому також гатили з авіації.

«Можемо констатувати ще більше загострення ситуації, рашисти значно посилили обстріли.
Ми втратили п’ятьох мирних, які загинули від осколкових поранень», — повідомляє очільник області.

Два чоловіка з Новоіванівки, жінка з Тошківки, мешканка Воєводівки, попаснянин. У Попасній прилетіло прямо в будинок, інші, в моменти обстрілів, знаходилися на вулиці.

Окупанти продовжують прицільно гатити по житлових будинках.

В Гірському пошкоджено не менше восьми будинків - цифра не остаточна, будинки досі горять, гасити в умовах щільного обстрілу неможливо; і близько 15 руйнувань житлових будинків в Комишувасі, Лисичанську, Новодружеську та Сєвєродонецьку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: