російські чиновники роблять все, щоб посилювати ефект світових санкцій, - ГУР

санкції
Фото з відкритих джерел.

Через введення міжнородних санкцій проти рф, виникла критична сиутація на виробництвах військово-промислового комплексу. Однак російські чиновники роблять усе, щоб ефект обмежень тільки посилився.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України в четвер, п'ятого травня.

У листі від імені АТ «Тюменський акумуляторний завод» на адресу «заступника керівника оперативного штабу з протидії економічним санкціям» Сергія Собяніна йдеться:

«Санкції, які ввели проти РФ Євросоюз та США, безсумнівно, ускладнили нашу роботу, оскільки частина матеріалів та запчастин на обладнання, що не виробляються у рФ, ми закуповували за кордоном. Сучасні реалії змушують нас або організовувати власне виробництво, або шукати нових постачальників… Однак те, що роблять наші чиновники щодо нас – у рази гірше за санкції».

Ідеться про тотальну некомпетентність державного регулятора. «Завдяки» внесеним змінам виробництво не може отримати достатньо сировини для продовження виробництва. До того ж зруйновано систему утилізації небезпечних відходів, внаслідок чого організатори схеми «загидять кислотою великі території», пояснюють в українській воєнній розвідці.

В результаті такої «боротьби з економічними санкціями» передбачається відтік виробництва в Китай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: